Midden in de Maas: pleinconcerten op Noordereiland

Deze zomer worden op het Noordereiland vier pleinconcerten georganiseerd.
Van juni tot september zijn er 1x per maand op zondag op het Burgemeester Hoffmanplein optredens van professionele artiesten.

De eerste ‘Midden in de Maas’ zondag is op 16 juni 2019
Inloop: 13.30 uur
Start 1e speelset: 14.00 uur
Concert tot:  ± 16.30 uur.

Midden in de Maas

Zondag 16 juni

Roda de Samba con Viviani Godoy

Een vrolijke aftrap van de Midden in de Maas pleinconcerten. Zangeres Viviani Godoy brengt de sfeer erin met aanstekelijke Braziliaanse ritmes. Ze wordt ondersteund door geweldige musici:

  • Alaor Soares, percussie
  • Marco Santos, percussie
  • Elizabeth Fadel, cavequinho
  • Kees Gelderblom, gitaar

Roda de Samba

Midden in de Maas

Koffie, cocktails & barbecue

Giraffe Coffee Roasters en Koozie verzorgen tijdens de pleinconcerten een bijzondere koffie- en cocktail beleving. De middag wordt feestelijk afgesloten met een gezellige barbecue.

KOOZIE Rotterdam

Midden in de Maas

De zomerse pleinconcerten op zondag verbinden bewoners van het Noordereiland en stadgenoten met elkaar. In een ongedwongen sfeer op het Burgemeester Hoffmanplein, voor de deur van restaurant Koozie. Deze ‘cosy Sundays’ op het Noordereiland bieden een podium aan muziekprofessionals aangevuld met jonge, aankomende muzikanten.

Stoeltje mee

Het evenement is gratis. Er zijn zitbanken, maar neem gerust je eigen stoeltje mee. Het terras van Koozie is ook open. Zoek een mooi plekje en geniet van muziek in een sfeervolle ambiance die recht doet aan de rust van een zomerse zondag. De muziek is voornamelijk licht versterkt.

Programma

16 juni 2019
14 juli 2019
25 augustus 2019
15 september 2019

14 juli 2019

Mrs. Hips

Simone brengt met haar dijk van een stem en samen met haar bandleden de soul van de blues en de groove van de funk naar het podium.
Swingen geblazen!

25 augustus 2019

Marc Bischoff 4tet

Marc is een van de top Latin-pianisten in Nederland. Hij maakte deel uit van (inter)nationale bands en speelde o.a. met Latin legendes als Alfredo “Chocolate” Armenteros, Nelson Gonzales en Andy Gonzales.

Codarts en SKRV

15 september 2019

Codarts en de SKVR

Deze dag is het podium voor het aankomend talent in opleiding. Studenten van Codarts en de SKVR presenteren zich. Ook is er een uitvoering van de kinderworkshop die de SKVR voor de kinderen van het Noordereiland organiseert.

CODARTS

 

SKVR


Tekst:

Busnizz Cares

Design:

Logo Lichting98

Eten & drinken:

Giraffe Coffee Roasters

KOOZIE Rotterdam