Galerie Wind: Quentin Carnaille

1 sept. 2019: Identity : Solo Show by Quentin Carnaille

50
50

Identity

Quentin Carnaille in GalerieWind
In 2017 verliet Quentin Carnaille zijn studio en ging in het Franse Lille de straat op, daar bedekte hij de gezichten van figuratieve sculpturende met kubussen en gaf ze een spiegelgezicht. Een demonstratie van kracht, Identity transformeerde herdenkingssculpturen in hedendaagse sculpturen, waardoor de belangstelling van het publiek voor hen werd gewekt. Door het gebruik van elementaire waarnemingswijzen is Identity een weerspiegeling van anderszijn, het is een esthetische en mentale schok en markeert een hoogtepunt in de artistieke productie van Quentin Carnaille tot nu toe, waardoor hij de erfgenaam is van een lijn van kunstenaars die, in de woorden van Malraux , bezig is om de “kunst naar de massa te brengen”.

 

Expositie → van 1 september t/m 1 oktober 2019

 

Video Identity

Bron: www.youtube.com/watch?v=tUxKHjjM8sE

 

De opening is op 1 september om 16.00 uur.
Siebe Thissen (CBK Rotterdam) zal iets vertellen over het werk van Quentin Carnaille. Quentin zal zelf ook een toelichting geven op een aantal aspecten van zijn werk.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
De inloop is om 15.30 uur.

 

Identity : Solo Show by Quentin Carnaille

 

Heeft u vragen over de werken en of andere vragen over galerie Wind neem dan gerust contact op met Ellen Wind te bereiken op 06 54613095 of via info@galeriewind.nl.
Deze expo is mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van CBK Rotterdam

Galerie WindGalerie Wind
Prins Hendrikkade 124a
3071 KL Rotterdam

Tel.: 010 – 233 1335
Facebook: www.facebook.com/galeriewind
Website: www.galeriewind.nl

 


 

 

In this article