Opening Burgemeester Hoffmanplein en Hof aan de Hef

20 mei 2017: Opening Burg. Hoffmanplein + Hof aan de Hef

2982
2982

De afgelopen maanden zijn er veel bouwwerkzaamheden geweest op het Noordereiland, zoals de herinrichting van het Burgemeester Hoffmanplein en de realisatie van nieuwbouwproject Hof aan de Hef. Zie webpagina met foto’s

Burgemeester Hoffmanplein

De projecten zijn inmiddels afgerond en zien er piekfijn uit. Daarom vieren Woonstad Rotterdam en de gemeente Rotterdam de oplevering van het plein en Hof aan de Hef samen met de wijkbewoners op zaterdag 20 mei 2017.

 

Een roos, is een roos, is een roosWijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om tussen 9.30 en 10.30 uur het ceremonile gedeelte bij te wonen. De kinderactiviteiten starten om 10.00 uur en zullen eindigen om 16.00 uur.

Wethouder Ronald Schneider opent samen met voorzitter van de gebiedscommissie Fatih Elbay en de achter- achter kleinzoon van Burgemeester Hoffman, het Burgemeester Hoffmanplein officieel.
Richard Feenstra (Raad van Bestuur Woonstad Rotterdam) zal het nieuwbouwproject Hof aan de Hef opleveren en het kunstwerk, Een roos, is een roos, is een roos teruggeven aan de bewoners van het Noordereiland.

 

 

 


 

In this article