Galerie Wind: Bob van Persie

Expo: "One man - Full House" 26 maart 2017

2139
2139

Kunstenaar Bob van Persie heeft altijd gewerkt met schijnbaar waardeloze materialen. Dingen die men over het algemeen weggooit, weet hij een nieuw leven in te blazen. Een stukje papier verandert zomaar in een persoon die op een tribune zit in een zinderend stadion. EÚn van zijn inspiratiebronnen.
“Af en toe, als een volle tribune opveert, lijkt dit op een windvlaag door een korenveld, daar krijg ik kippenvel van”, aldus van Persie.
Bob van Persie gebruikt kranten en tijdschriften uit de hele wereld (o.m. uit China, V.S. en Europa) om de mensenmassa’s te maken en kleur te geven.

De expositie zal worden geopend door bevriend kunstenaar Hans Citroen, met wie van Persie in het verleden een aantal projecten heeft gerealiseerd.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Zondag 26 maart 2017
Inloop is vanaf 16:30 uur.

Van Persie BalWin een echte VanPersieBal!

 

Sinds 2000 laat Aguri samen met Art & Marketing rond het EK en WK een exclusieve voetbal ontwerpen door een Nederlandse kunstenaar. Een echt WK collectors item in een gelimiteerde oplage.

Na Herman Brood, Clemens Briels, Rob Scholte en Johan Huijzer was het de beurt aan Bob van Persie om zijn kunsten op de bal te vertonen, met als resultaat: de Persiebal.
Tijdens de opening van de expositie zal er een Persiebal onder de aanwezigen worden verloot.

 

 

 

Galerie Wind
Deze expo loopt van 26 maart át/m 14 mei 2017
Openingstijden: donderdag t/m zondag van 13.00 tot 18.00 uur
Prins Hendrikkade 124A
3071 KLáRotterdam
Website: www.galeriewind.nl
Logo GalerieWind

 


 

In this article