Verkeersmaatregelen onderhoud De Hef: Feb. 2016

De kade onder De Hef maakt ruimte voor steiger. 1 rijstrook blijft beschikbaar.

2137
2137

In de loop van februari worden aan de Nassaukade bij De Hef de nodige verkeersmaatregelen getroffen zodat de aannemer een werkterrein kan inrichten langs de kade. Van hieruit zal de aannemer het groot onderhoud aan de zuidzijde van De Hef uitvoeren. In beide rijrichtingen blijft 1 rijstrook beschikbaar voor het autoverkeer. Aan de noord- en zuidzijde van de Nassaukade wordt 1 rijstrook ingericht voor fietsers en voetgangers.

De Hef in de steigers (Foto: Nils Hilbers)

Aan de noordzijde van de Nassaukade worden het huidige fietspad én de busbaan bij het bouwterrein getrokken. De bus gaat met het autoverkeer meerijden. Deze verkeersmaatregelen blijven gelden tot eind oktober 2016.

(Geluids)hinder
Het werk kan (geluids)hinder opleveren. Maar uiteraard wordt er alles aan gedaan om eventuele hinder tot een minimum te beperken. Slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden kunnen het werk beïnvloeden.

Meer informatie
Voor meer informatie op deze website: www.rotterdam.nl/grootonderhoudhef
U kunt ook contact opnemen met Peter van Druten, communicatieadviseur gemeente Rotterdam. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-10111201 of per e-mail via pp.vandruten@rotterdam.nl.

Kaart

Gemeente Rotterdam

 

 

 


In this article