Buurtpreventie video

Video: Ode aan de Buurtpreventie Feijenoord

2414
2414

Buurtpreventie Noordereiland loopt een keer per week een rondje over het eiland op steeds een andere dag.
De rondjes leveren bijna nooit spectaculaire nieuwsfeiten op, en dat is misschien ook wel het resultaat van Buurtpreventie.

Aanmelden kan via: bpnoordereiland@gmail.com

BuurtpreventieHierboven een docu filmp over Buurtpreventie / Buurtvaders Feijenoord, waaronder het Noordereiland (vanaf 15 min. 30 sec.)

 
Youtube video:Gerser Media

ERSER maakte de Ode aan de Buurtpreventie waarin 14 buurtpreventie teams uit het gebied Feijenoord in Rotterdam kort in beeld worden gebracht. Het is een dankwoord vanuit iedere Rotterdammer voor de inzet van de ruim 130 vrijwilligers die meerdere avonden per week hun buurt in trekken om misstanden te melden bij de gemeente en politie en met bewoners in gesprek maken om het een stukkie veiliger te maken.

Ode aan de Buurtpreventie is geproduceerd door GERSER Media in opdracht van de gemeente Rotterdam in samenwerking met Ronald Schouten, Wilmer Kousemaker, Denise van der Tol en Nel Noel en alle teams: Vreewijk, Vaan 1, Vaan 2, Afrikaanderwijk, Hillesluis, Irenebuurt, Oleanderbuurt, Feijenoord, Kiefhoek, Kossel, Noordereiland, Kop van Zuid en het Jeugd interventie Team (JIT)


In this article