Burenmiddag 30 januari 2016

Zaterdag 30 jan. kennismaking nieuwbouw De Ruyterstraat

2077
2077

De Ruyterstraat 36

De opdrachtgevers en tevens toekomstig bewoners van 8 woningen aan de De Ruyterstraat op het Noordereiland willen hun nieuwbouwplan graag aan hun naaste buren en belangstellende eilanders toelichten. Daarom nodigen zij buren en mede-eilanders uit om kennis te maken met het bouwplan n henzelf.

Waar?
Tante Nino, Van der Takstraat 102b, Rotterdam.

Wanneer?
Zaterdag 30 januari 2016 van 14:00-16:00.

Wie & Wat?
In deze informatiemiddag leggen diverse betrokkenen uit hoe zij zijn verbonden met het nieuwbouwproject. Allereerst vertellen de bewoners wie ze zijn en waarom ze op het Noordereiland willen wonen. Daarnaast zal architect Joep van der Veen de achtergronden van zijn ontwerp toelichten. Tenslotte zal uitleg worden gegeven over de planvorming. Ook de gemeente Rotterdam is vertegenwoordigd.

Waarom en hoe aanmelden?
U bent allen van harte welkom. Om een idee te hebben van hoeveel mensen er komen stellen wij het op prijs als u even een mailtje stuurt als u van plan bent te komen naar: nieuwbouwderuyter@gmail.com

De toekomstige bewoners van de nieuwbouw in De Ruyterstraat kijken er naar uit om de buurt en mede-eilanders op deze burenmiddag te ontmoeten.


 

In this article